Megfizethető medence lehetőségek a költségvetésben

Ne hagyja, hogy a költségvetése megakadályozza, hogy medencéje legyen! Számos megfizethető medencetípus áll rendelkezésre. Már 500 000 forinttól is találhat olyan medencét, amely megfelel az Ön költségvetésének és igényeinek!

Megfizethető medencetípusok a költségvetésben

Amikor egy frissítő oázis létrehozásáról van szó a hátsó kertben anélkül, hogy a bankot megtörné, különböző megfizethető medencetípusok állnak rendelkezésre. Akár pihenésre, testmozgásra vagy családi szórakozásra vágyik, találhat olyan költségvetésbarát alternatívákat, amelyek megfelelnek az igényeinek, és növelik a kültéri terét.

Felfújható medencék

A felfújható medencék költséghatékony megoldást kínálnak azok számára, akik a forró nyári hónapokban ideiglenes vízi menekülésre vágynak. Ezek a hordozható medencék különböző méretekben, formákban és kivitelben kaphatók, így könnyen megtalálhatja a rendelkezésre álló helyhez és esztétikai preferenciákhoz illőt.

A felfújható medence felállítása viszonylag egyszerű, és szakember segítsége nélkül is elvégezhető. A legtöbb modellhez egy szivattyú tartozik, amellyel a medence gyorsan felfújható. Ezenkívül használaton kívül könnyen tárolhatók, így helyet és karbantartási költségeket takaríthat meg.

Föld feletti medencék

A föld feletti medencék megfizethető alternatívát nyújtanak a hagyományos földbe épített medencékkel szemben. Többféle méretben és formában kaphatók, így Ön kiválaszthatja a költségvetéséhez és helyigényéhez igazodó medencét. Ezek a medencék olyan anyagokból készülnek, amelyeket úgy terveztek, hogy ellenálljanak az időjárás viszontagságainak, így tartósak és hosszú élettartamúak.

A föld feletti medencék telepítése általában némi barkácsolással vagy egy profi telepítő segítségével történik, az Ön képzettségi szintjétől függően. Ugyanakkor gyakran költséghatékonyabbak, mint a földbe épített medencék, mivel kevesebb földmunkát és építési munkát igényelnek.

Földalatti medencék

Egy raktártartály medencévé való átalakítása sok háztulajdonos számára divatos és költségvetés-barát lehetőséggé vált. A rusztikus és bájos kiegészítést nyújtanak a kültéri terek számára. Ezek az eredetileg mezőgazdasági felhasználásra tervezett tartályok horganyzott acélból készülnek, és úgy épülnek, hogy strapabíróak legyenek.

A tartálymedence kialakításához meg kell vásárolnia magát a tartályt és néhány alapvető medencetartozékot, például szűrőt és szivattyút. Bár ez némi kezdeti beruházással járhat, még mindig lényegesen olcsóbb, mint egy hagyományos medence. Ráadásul a tartályos medencék viszonylag könnyen karbantarthatók, és a hidegebb hónapokban leengedhetők és tárolhatók.

DIY természetes medencék

Azok számára, akik rendelkeznek némi kreativitással és hajlandóak némi könyökzsírt beletenni, a DIY természetes medencék vonzó, költségvetésbarát lehetőséget jelentenek. Ezeket a medencéket úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek a kertjébe, gyönyörű és nyugodt vízi környezetet teremtve. A természetes medence építése magában foglalja egy biológiai szűrőrendszer létrehozását, amely a vízi növényekre támaszkodik a víz tisztításában, csökkentve a vegyszerek szükségességét.

A DIY természetes medence építéséhez szükséges anyagok közé tartozik a tó bélése, a szivattyú, a vízinövények és a kavics. Bár a kezdeti beállítás igényel némi erőfeszítést, a hosszú távú fenntartási költségek jelentősen alacsonyabbak a hagyományos medencékhez képest. Ráadásul a saját kertjében élvezheti a vegyszermentes úszás élményét.

Intex medencék

Az Intex egy jól ismert márka, amely számos megfizethető medencetípust kínál. Felfújható és föld feletti medencéik különböző méretekben és formákban kaphatók, így különböző költségvetésekhez és hátsó udvarok méretéhez illeszkednek. Az Intex medencék tartósságukról és könnyű telepíthetőségükről ismertek.

Az Intex-medencék választásának egyik előnye, hogy gyakran komplett csomagban érkeznek, beleértve a szűrőszivattyút, a létrát és a karbantartási tartozékokat. Ez azt jelenti, hogy ezeket az elemeket nem kell külön megvásárolnia, így időt és pénzt takaríthat meg.

Konténeres medencék

A hajózási konténerek medencékké való átalakítása az utóbbi években egyre népszerűbbé vált. Ezek a konténeres medencék nemcsak egyediek, hanem költséghatékonyak is. Ha egy hajózási konténert használ alapként, akkor egy stabil és stílusos medencét hozhat létre.

A konténeres medencék az Ön ízlése szerint alakíthatók, beépített lépcsőkkel, fedélzettel és akár fűtési rendszerrel is. Bár a kezdeti átalakítási költség az Ön preferenciáitól függően változhat, általában kedvezőbb, mint egy hagyományos medence építése a semmiből.

Merülőmedencék

A merülőmedencék olyan kompakt medencék, amelyeket inkább hűtésre és pihenésre terveztek, mint úszás közbeni körökre. Ezek a kis medencék tökéletesen alkalmasak kisebb költségvetésre és korlátozott szabadtéri terekre. A merülőmedencék különböző formájúak, például kör, téglalap és ovális, így Ön kiválaszthatja az esztétikai preferenciáinak megfelelőt.

A merülőmedencék kisebb mérete alacsonyabb építési és karbantartási költségeket jelent. Emellett kevesebb vízre és energiára van szükségük a működésükhöz, így környezetbarát megoldásnak is számítanak. A merülőmedencék nagyszerű választás azok számára, akik a nyári hőség ellen szeretnének költségkímélő megoldást találni.

Idézsmás, felnyitható medencék

Az ideiglenes pop-up medencék gyors és költségkímélő megoldást kínálnak a víz élvezetére a hátsó kertben. Ezek a medencék általában tartós anyagokból készülnek, és percek alatt felállíthatók. Különböző méretekben kaphatók, így kiválaszthatja a helyének és költségvetésének megfelelőt.

A pop-up medencék egyik előnye, hogy könnyen tárolhatók és szezonálisan használhatók. A tél közeledtével egyszerűen szétszerelheti és tárolhatja a medencét a következő meleg évszak beköszöntéig.

Végkövetkeztetés

Nem kell, hogy költséges vállalkozás legyen egy medencés oázis létrehozása a hátsó kertben. Számos megfizethető medencetípus áll rendelkezésre, amelyek megfelelnek a különböző költségvetéseknek és preferenciáknak. A felfújható és föld feletti medencéktől kezdve az újrahasznosított raktártartályokon át a barkácsolt természetes medencékig mindenki számára van egy költségvetés-barát választás. Ezen alternatívák felfedezésével a bank megrongálása nélkül is hűvös és frissítő elvonulási hellyé varázsolhatja kültéri terét. Élvezze a medence előnyeit az anyagi terhek nélkül, és élvezze a nyár örömeit a saját kertjében.

Íme tíz megfizethető medencetípus:

Föld feletti úszómedence

Ár: 1,000,000 – 2,000,000 Forint
Specifikációk:
Méret: 3×2 métertől 10×5 méterig.
PVC béléssel
Tulajdonságok: Könnyen telepíthető és eltávolítható, megfizethető

Intex úszómedence

Ár: 500,000 – 1,000,000 Forint
Specifikációk:
Méret: 3×2 métertől 10×5 méterig.
PVC
Jellemzők: PVC
Megfizethető, könnyen telepíthető és eltávolítható

Sósvizes medence

Ár: 2,000,000 – 3,000,000 Forint
Specifikációk:
Méret: 3×2 métertől 10×5 méterig.
Beton vagy üvegszálas
Tulajdonságok:Sót használ a víz fertőtlenítésére, amely kíméletesebb a bőrre és a szemre, mint a klór.

Beton úszómedence

Ár: 3,000,000 – 5,000,000 Forint
Specifikációk:
Méret: 3×2 métertől 10×5 méterig.
Anyag: A medence mérete: 1,5 cm: Beton
Jellemzők: Beton:méretre vagy alakra testre szabható.

Üvegszálas úszómedence

Ár: 3,000,000 – 5,000,000 Forint
Specifikációk:
Méret: 3×2 métertől 10×5 méterig.
Anyag: Kék színű medence: Üvegszálas
Tulajdonságok:Tartós, könnyen telepíthető

Lap medence

Ár: 3,000,000 – 5,000,000 Forint
Specifikációk:
Méret: 25 méter vagy hosszabb
Anyag: Hosszúság: 1,5 m: Beton vagy üvegszálas
Tulajdonságok:Ideális úszó körökhöz

Pezsgőfürdő

Ár: 2,000,000 – 3,000,000 Forint
Specifikációk:
Méret: 4-6 fő
Akril vagy üvegszálas
Tulajdonságok:Használható relaxációra vagy hidroterápiára.

Plunge medence

Ár: 1,000,000 – 2,000,000 forint
Specifikációk:
Méret: 3×2 métertől 5×3 méterig.
Beton vagy üvegszálas
Tulajdonságok:Ideális hűsölésre egy forró napon.

DIY úszómedence

Ár: 500,000 – 1,000,000 Forint
Specifikációk:
Méret: 3×2 métertől 5×3 méterig.
Anyag: A medence mérete: 1,5 cm:Beton vagy üvegszálas
Tulajdonságok:A legolcsóbb megoldás, némi barkácsolási készséget igényel

DIY medence készlet:

Ár: 500,000 – 1,000,000 forint.
Specifikációk:
Méret: 3×2 métertől 5×3 méterig.
Anyag: A medence mérete: 1,5 cm:PVC bélésselTulajdonságok:Megfizethető, könnyen telepíthető és eltávolítható, testre szabható funkciókkal, például fedélzetekkel, létrákkal és csúszdákkal.

ADVERTISEMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *