Opțiuni de piscină accesibile la buget

Nu lăsați bugetul să vă împiedice să aveți o piscină! Există multe opțiuni accesibile pentru piscine. Poți găsi o piscină care să se potrivească bugetului și nevoilor tale pentru doar 75.000 de lei!

Opțiuni de piscină accesibile cu un buget

Atunci când vine vorba de crearea unei oaze răcoritoare în curtea din spate fără a sparge banca, există diverse opțiuni de piscină la prețuri accesibile. Fie că sunteți în căutarea relaxării, a exercițiilor fizice sau a distracției în familie, puteți găsi alternative accesibile din punct de vedere bugetar care se vor potrivi nevoilor dumneavoastră și vă vor îmbunătăți spațiul exterior.

Piscine gonflabile

Piscinele gonflabile oferă o soluție rentabilă pentru cei care doresc o evadare acvatică temporară în timpul lunilor fierbinți de vară. Aceste piscine portabile sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme și modele, ceea ce face ușor de găsit una care să se potrivească spațiului disponibil și preferințelor dvs. estetice.

Montarea unei piscine gonflabile este relativ simplă și se poate face fără asistență profesională. Cele mai multe modele vin cu o pompă pentru a umfla rapid piscina. În plus, acestea sunt ușor de depozitat atunci când nu sunt folosite, economisind spațiu și costuri de întreținere.

Piscine supraterane

Piscinele supraterane oferă o alternativă accesibilă la piscinele tradiționale îngropate. Acestea vin într-o gamă largă de dimensiuni și forme, permițându-vă să selectați una care se aliniază cu bugetul și cerințele dvs. de spațiu. Aceste piscine sunt construite cu materiale concepute pentru a rezista la intemperii, ceea ce le face durabile și de lungă durată.

Instalarea piscinelor supraterane implică, de obicei, un oarecare efort de bricolaj sau ajutorul unui instalator profesionist, în funcție de nivelul dumneavoastră de îndemânare. Cu toate acestea, ele sunt adesea mai rentabile decât piscinele supraterane, deoarece necesită mai puține lucrări de excavare și de construcție.

Piscine cu rezervor de stocare

Transformarea unui rezervor de stocuri într-o piscină a devenit o opțiune la modă și prietenoasă cu bugetul pentru mulți proprietari de locuințe. Piscinele cu rezervoare de stoc oferă o completare rustică și fermecătoare a spațiului dvs. exterior. Aceste rezervoare, concepute inițial pentru uz agricol, sunt fabricate din oțel galvanizat și sunt construite pentru a fi rezistente.

Pentru a crea o piscină stock tank, va trebui să achiziționați rezervorul în sine și câteva accesorii de bază pentru piscină, cum ar fi un filtru și o pompă. Deși acest lucru poate implica o mică investiție inițială, este totuși considerabil mai ieftin decât o piscină tradițională. În plus, piscinele de tip stock tank sunt relativ ușor de întreținut și pot fi golite și depozitate în timpul lunilor mai reci.

Piscine naturale DIY

Pentru cei care au puțină creativitate și sunt dispuși să pună ceva ulei de cot, piscinele naturale DIY reprezintă o opțiune atractivă și cu buget redus. Aceste piscine sunt concepute pentru a se integra perfect în grădina dumneavoastră, creând un mediu acvatic frumos și senin. Construirea unei piscine naturale presupune crearea unui sistem de filtrare biologică care se bazează pe plantele acvatice pentru a purifica apa, reducând astfel nevoia de substanțe chimice.

Materialele necesare pentru o piscină naturală DIY includ o căptușeală de iaz, o pompă, plante acvatice și pietriș. În timp ce configurarea inițială poate necesita un anumit efort, costurile de întreținere pe termen lung sunt semnificativ mai mici în comparație cu piscinele tradiționale. În plus, vă puteți bucura de o experiență de înot fără chimicale în propria curte.

Piscine Intex

Intex este un brand bine cunoscut care oferă o varietate de opțiuni de piscine la prețuri accesibile. Piscinele lor gonflabile și supraterane vin în diferite dimensiuni și forme, ceea ce le face potrivite pentru diferite bugete și dimensiuni ale curții. Piscinele Intex sunt cunoscute pentru durabilitatea și ușurința de instalare.

Unul dintre avantajele alegerii unei piscine Intex este că acestea vin adesea sub formă de pachete complete, incluzând o pompă de filtrare, o scară și accesorii de întreținere. Acest lucru înseamnă că nu va trebui să achiziționați aceste articole separat, economisind timp și bani.

Piscine container

Transformarea containerelor de transport maritim în piscine a câștigat popularitate în ultimii ani. Aceste piscine container nu sunt doar unice, ci și rentabile. Utilizând un container de transport maritim ca bază, puteți crea o piscină robustă și elegantă.

Piscinele din containere pot fi personalizate după bunul dumneavoastră plac, cu opțiuni pentru trepte încorporate, terase și chiar sisteme de încălzire. În timp ce costul inițial de conversie poate varia în funcție de preferințele dvs., este în general mai accesibil decât construirea unei piscine tradiționale de la zero.

Piscine de scufundare

Piscinele de scufundare sunt piscine compacte concepute pentru răcorire și relaxare, mai degrabă decât pentru înot în ture. Aceste piscine mici sunt perfecte pentru bugete mai mici și spații exterioare limitate. Piscinele de scufundare vin în diferite forme, cum ar fi circulară, dreptunghiulară și ovală, permițându-vă să alegeți una care să se potrivească preferințelor dvs. estetice.

Dimensiunile reduse ale piscinelor plonjante se traduc prin costuri de construcție și întreținere mai mici. De asemenea, acestea necesită mai puțină apă și energie pentru a funcționa, ceea ce le face să fie și o opțiune ecologică. Piscinele cu scufundare sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc o modalitate economică de a învinge căldura verii.

Piscine temporare de tip pop-up

Piscinele pop-up temporare oferă o soluție rapidă și prietenoasă cu bugetul pentru a vă bucura de apă în curtea din spate. Aceste piscine sunt de obicei realizate din materiale durabile și pot fi montate în câteva minute. Ele sunt disponibile în diferite dimensiuni, astfel încât puteți selecta una care să se potrivească spațiului și bugetului dumneavoastră.

Unul dintre avantajele piscinelor pop-up este că sunt ușor de depozitat și pot fi folosite în funcție de sezon. Când se apropie iarna, puteți pur și simplu să demontați și să depozitați piscina până la sosirea următorului sezon cald.

Concluzie

Crearea unei oaze de piscină în curtea dvs. nu trebuie să fie un efort costisitor. Există numeroase opțiuni de piscine accesibile disponibile care se adresează diferitelor bugete și preferințe. De la piscinele gonflabile și supraterane la rezervoare de stocuri refolosite și piscine naturale DIY, există o alegere prietenoasă cu bugetul pentru toată lumea. Explorând aceste alternative, vă puteți transforma spațiul dvs. exterior într-un refugiu răcoros și răcoritor fără a vă rupe banca. Bucurați-vă de beneficiile unei piscine fără povara financiară și savurați plăcerile verii în propria curte.

Iată zece opțiuni de piscine la prețuri accesibile:

Piscină Bestway Steel Pro MAX

Preț: 60,000 lei
Specificații: 4,88m x 2,44m x 1,22m, piscină supraterană, realizată din oțel galvanizat și căptușeală din PVC, include sistem de filtrare și scăriță
Piscina Bestway Steel Pro MAX Swimming Pool este o opțiune excelentă pentru familiile cu copii mai mari. Este o piscină mare, ușor de montat și de întreținut. Piscina este livrată cu toate echipamentele necesare, inclusiv un sistem de filtrare și o scară.

Intex Ultra Frame Piscină de înot

Preț: 65,000 lei
Specificații: 5,49m x 2,74m x 1,22m, piscină supraterană, realizată din oțel galvanizat și căptușeală din PVC, include sistem de filtrare și scăriță
Piscina Intex Ultra Frame Swimming Pool este o altă opțiune excelentă pentru familiile cu copii mai mari. Este o piscină mare, ușor de montat și de întreținut. Piscina este livrată cu toate echipamentele necesare, inclusiv un sistem de filtrare și o scară.

Bestway Power Power Steel Piscină de înot

Preț: 70,000 lei
Specificații: 6,10m x 3,05m x 1,22m, piscină supraterană, realizată din oțel galvanizat și liner din PVC, include sistem de filtrare și scară
Descriere: Piscina cu apă de mare, cu o capacitate de 3.000 de metri pătrați, cu o capacitate de 3.000 de metri pătrați: Piscina Bestway Power Steel Swimming Pool este o opțiune excelentă pentru familiile cu adolescenți sau adulți. Este o piscină foarte mare și durabilă, ușor de montat și de întreținut. Piscina este livrată cu toate echipamentele necesare, inclusiv un sistem de filtrare și o scară.

Intex Oval Frame Piscină de înot

Preț: 75,000 lei
Specificații: 6,10m x 3,05m x 1,22m, piscină supraterană de formă ovală, realizată din oțel galvanizat și căptușeală din PVC, include sistem de filtrare și scăriță
Piscina Intex Oval Frame Swimming Pool este similară cu piscina Intex Ultra Frame Swimming Pool, dar are o formă ovală care vă oferă mai mult spațiu de înot. Piscina este ușor de montat și de întreținut și este livrată cu toate echipamentele necesare, inclusiv un sistem de filtrare și o scară.

Piscină cu cadru dreptunghiular Bestway

Preț: 80,000 lei
Specificații: 6,10m x 3,66m x 1,22m, piscină supraterană de formă dreptunghiulară, realizată din oțel galvanizat și căptușeală din PVC, include sistem de filtrare și scăriță
Piscina Bestway cu cadru dreptunghiular este o opțiune excelentă pentru familiile cu adolescenți sau adulți. Este o piscină foarte mare și durabilă, ușor de montat și de întreținut. Piscina este livrată cu toate echipamentele necesare, inclusiv un sistem de filtrare și o scară.

Piscina cu cadru din oțel Swim & Fun

Preț: 85,000 lei
Specificații: 5,49m x 2,74m x 1,22m, piscină supraterană, realizată din oțel galvanizat și căptușeală din PVC, include sistem de filtrare și scăriță
Piscina Swim & Fun Steel Frame Pool este o opțiune excelentă pentru familiile cu copii mai mari. Este o piscină mare și durabilă, ușor de montat și de întreținut. Piscina este livrată cu toate echipamentele necesare, inclusiv un sistem de filtrare și o scară.

Piscină ovală din oțel Bestway Power Steel

Preț: 88,000 lei
Specificații: 6,10m x 3,05m x 1,22m, piscină supraterană de formă ovală, realizată din oțel galvanizat și liner din PVC, include sistem de filtrare și scăriță
Piscina Bestway Power Steel Oval Pool este similară cu piscina Bestway Power Steel Swimming Pool, dar are o formă ovală care vă oferă mai mult spațiu de înot. Piscina este ușor de montat și de întreținut și este livrată cu toate echipamentele necesare, inclusiv un sistem de filtrare și o scară.

Intex Metal Frame Pool

Preț: 86,000 lei
Specificații: 5,49m x 2,74m x 1,22m, piscină supraterană, realizată din oțel galvanizat și liner din PVC, include sistem de filtrare și scăriță
Piscina Intex Metal Frame este similară cu piscina Intex Ultra Frame, dar este puțin mai ieftină. Piscina este ușor de montat și de întreținut și este livrată cu toate echipamentele necesare, inclusiv un sistem de filtrare și o scară.

Azuro Oval Frame Pool:

Preț: 80,000 lei
Specificații: 6,10m x 3,05m x 1,22m, piscină supraterană de formă ovală, realizată din oțel galvanizat și liner din PVC, include sistem de filtrare și scăriță

Piscină Bestway Fast Set cu cadru din oțel:

Preț: 75,000 lei
Specificații: 4,88m x 2,44m x 0,91m, piscină supraterană, realizată din oțel galvanizat și căptușeală din PVC, include sistem de filtrare și scară

ADVERTISEMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *