Rimelige bassengalternativer på budsjett

Ikke la budsjettet stoppe deg fra å ha et svømmebasseng! Det finnes mange rimelige bassengalternativer. Du kan finne et svømmebasseng som passer ditt budsjett og dine behov for så lite som 150 000 kroner!

Overkommelige bassengalternativer til en overkommelig pris

Når det gjelder å skape en forfriskende oase i hagen uten å sprenge budsjettet, finnes det flere rimelige bassengalternativer. Enten du er ute etter avslapping, mosjon eller familiehygge, kan du finne budsjettvennlige alternativer som passer dine behov og forbedrer uterommet ditt.

Oppblåsbare bassenger

Oppblåsbare bassenger er en kostnadseffektiv løsning for deg som ønsker en midlertidig vannflukt i de varme sommermånedene. De oppblåsbare bassengene finnes i ulike størrelser, former og design, noe som gjør det enkelt å finne et basseng som passer til din tilgjengelige plass og dine estetiske preferanser.

Det er relativt enkelt å sette opp et oppblåsbart basseng uten profesjonell hjelp. De fleste modellene leveres med en pumpe som gjør det raskt å blåse opp bassenget. I tillegg er de enkle å oppbevare når de ikke er i bruk, noe som sparer plass og vedlikeholdskostnader.

Bassenger over bakken

Nedgravde bassenger er et rimelig alternativ til tradisjonelle nedgravde bassenger. De finnes i en rekke størrelser og former, slik at du kan velge et som passer til ditt budsjett og plassbehov. Disse bassengene er konstruert av materialer som er designet for å tåle vær og vind, noe som gjør dem slitesterke og holdbare.

Installasjon av overjordiske bassenger krever vanligvis litt gjør-det-selv-arbeid eller hjelp fra en profesjonell installatør, avhengig av ferdighetsnivået ditt. De er imidlertid ofte mer kostnadseffektive enn nedgravde bassenger fordi de krever mindre grave- og byggearbeid.

Bassenger med lagertank

Å gjøre om en lagertank til et basseng har blitt et trendy og budsjettvennlig alternativ for mange huseiere. Et lagerbasseng er et rustikt og sjarmerende tilskudd til uterommet ditt. Disse tankene, som opprinnelig ble utviklet for bruk i landbruket, er laget av galvanisert stål og er robuste.

For å lage et lagerbasseng må du kjøpe selve tanken og noe grunnleggende bassengtilbehør, som filter og pumpe. Selv om dette kan innebære en viss investering, er det likevel betydelig billigere enn et tradisjonelt svømmebasseng. I tillegg er det relativt enkelt å vedlikeholde et lagerbasseng, og det kan tømmes og lagres i de kalde månedene.

Naturlige DIY-bassenger

For de som er litt kreative og villige til å legge ned litt albuefett, er naturlige DIY-bassenger et attraktivt og budsjettvennlig alternativ. Disse bassengene er designet for å gli sømløst inn i hagen din og skape et vakkert og rolig vannmiljø. Å bygge et naturlig basseng innebærer å lage et biologisk filtreringssystem som baserer seg på vannplanter for å rense vannet, noe som reduserer behovet for kjemikalier.

Materialene som trengs for å bygge et naturlig basseng, er blant annet en damfolie, en pumpe, vannplanter og grus. Selv om den første installasjonen kan kreve litt innsats, er de langsiktige vedlikeholdskostnadene betydelig lavere enn for tradisjonelle bassenger. I tillegg får du en kjemikaliefri badeopplevelse i din egen hage.

Intex-bassenger

Intex er et velkjent merke som tilbyr en rekke rimelige bassengalternativer. De oppblåsbare bassengene og bassengene over bakken kommer i ulike størrelser og former, noe som gjør at de passer til ulike budsjetter og hagestørrelser. Intex-bassengene er kjent for sin holdbarhet og enkle installasjon.

En av fordelene med å velge et Intex-basseng er at de ofte leveres som komplette pakker, inkludert filterpumpe, stige og vedlikeholdsutstyr. Det betyr at du slipper å kjøpe disse delene separat, noe som sparer både tid og penger.

Basseng i containere

Ombygging av containere til bassenger har blitt stadig mer populært de siste årene. Disse containerbassengene er ikke bare unike, men også kostnadseffektive. Ved å bruke en container som base kan du lage et solid og stilig basseng.

Containerbassengene kan tilpasses etter eget ønske, med mulighet for innebygde trappetrinn, terrassebord og til og med varmesystem. Selv om kostnadene for ombyggingen kan variere avhengig av hva du foretrekker, er det som regel rimeligere enn å bygge et tradisjonelt basseng fra bunnen av.

Senkebassenger

Plungepooler er kompakte bassenger som er designet for avkjøling og avslapning, ikke for svømming. Disse små bassengene er perfekte for mindre budsjetter og begrensede uteområder. De finnes i ulike former, for eksempel sirkulære, rektangulære og ovale, slik at du kan velge et basseng som passer dine estetiske preferanser.

Den reduserte størrelsen på stupebassengene betyr lavere bygge- og vedlikeholdskostnader. De krever også mindre vann og energi, noe som gjør dem til et miljøvennlig alternativ. Et stupebasseng er et godt valg for deg som ønsker en budsjettvennlig måte å unngå sommervarmen på.

Midlertidige pop-up-bassenger

Midlertidige pop-up-bassenger er en rask og rimelig løsning for å nyte vannet i hagen. Disse bassengene er vanligvis laget av slitesterke materialer og kan settes opp i løpet av få minutter. De er tilgjengelige i ulike størrelser, slik at du kan velge et som passer til plassen og budsjettet ditt.

En av fordelene med pop-up-bassenger er at de er enkle å oppbevare og kan brukes etter sesong. Når vinteren nærmer seg, er det bare å demontere bassenget og lagre det til neste varme årstid.

Sluttord

Det trenger ikke å være en kostbar affære å skape en oase i hagen. Det finnes mange rimelige bassengalternativer som passer til ulike budsjetter og preferanser. Fra oppblåsbare og overjordiske bassenger til gjenbrukte lagertanker og naturlige DIY-bassenger – det finnes et budsjettvennlig alternativ for alle. Ved å utforske disse alternativene kan du forvandle uterommet ditt til et kjølig og forfriskende fristed uten å sprenge budsjettet. Nyt fordelene ved et basseng uten den økonomiske byrden, og nyt sommerens gleder i din egen hage.

Her er ti rimelige alternativer for svømmebasseng:

BWT Basico svømmebasseng

Pris: 150,000 kroner
Spesifikasjoner: 3,66 m x 1,83 m x 1,22 m, overjordisk basseng, laget av galvanisert stål og PVC-foring, inkludert filtreringssystem og stige.
Beskrivelse: BWT Basico-bassenget er et godt alternativ for budsjettbevisste kjøpere. Det er et lite basseng, men det er perfekt for småbarnsfamilier. Bassenget er enkelt å sette opp og vedlikeholde, og det leveres med alt nødvendig utstyr.

Bestway Steel Pro svømmebasseng

Pris: 160,000 kroner
Spesifikasjoner: 4,88 m x 2,44 m x 0,91 m, overjordisk basseng, laget av galvanisert stål og PVC-liner, inkludert filtreringssystem og stige.
Beskrivelse: Bestway Steel Pro-bassenget er et større alternativ enn BWT Basico-bassenget. Det er fortsatt rimelig, men stort nok for familier med større barn. Bassenget er enkelt å sette opp og vedlikeholde, og det leveres med alt nødvendig utstyr.

Intex Easy Set svømmebasseng

Pris: 170,000 kroner
Spesifikasjoner: 3,66 m x 0,91 m, oppblåsbart basseng, laget av PVC-liner, inkludert filtreringssystem
Beskrivelse: Intex Easy Set-bassenget er et godt alternativ for deg som ønsker et raskt og enkelt oppsett. Bassenget blåses opp og fylles med vann, og er klart til bruk på få minutter. Bassenget er mindre enn de andre alternativene på denne listen, men det er likevel en fin måte å kjøle seg ned på en varm dag.

BWT FunPool svømmebasseng

Pris: 180,000 kroner
Spesifikasjoner: 5,49 m x 2,74 m x 1,22 m, overjordisk basseng, laget av galvanisert stål og PVC-foring, inkludert filtreringssystem og stige.
Beskrivelse: BWT FunPool-bassenget er et stort alternativ som er perfekt for familier med større barn. Bassenget er enkelt å sette opp og vedlikeholde, og det leveres med alt nødvendig utstyr.

Bestway Fast Set svømmebasseng

Pris: 190,000 kroner
Spesifikasjoner: 4,88 m x 2,44 m x 0,91 m, overjordisk basseng, laget av galvanisert stål og PVC-foring, inkludert filtreringssystem og stige.
Beskrivelse: Bestway Fast Set Swimming Pool ligner på Intex Easy Set Swimming Pool, men er litt større og har en mer holdbar metallramme. Bassenget er raskt og enkelt å sette opp, og det er klart til bruk på få minutter.

Intex Ultra Frame svømmebasseng

Pris: 200,000 kroner
Spesifikasjoner: 5,49 m x 2,74 m x 1,22 m, overjordisk basseng, laget av galvanisert stål og PVC-foring, inkludert filtreringssystem og stige.
Beskrivelse: Intex Ultra Frame-bassenget er et stort og slitesterkt basseng som er perfekt for familier med større barn. Bassenget er enkelt å sette opp og vedlikeholde, og det leveres med alt nødvendig utstyr.

Swim & Fun Basseng med stålramme

Pris: 195,000 kroner
Spesifikasjoner: 5,49 m x 2,74 m x 1,22 m, overjordisk basseng, laget av galvanisert stål og PVC-liner, inkludert filtreringssystem og stige.
Beskrivelse: Swim & Fun Steel Frame Pool er et stort og slitesterkt basseng som er perfekt for familier med større barn. Bassenget er enkelt å sette opp og vedlikeholde, og det leveres med alt nødvendig utstyr.

Bestway Power Ovalbasseng i stål

Pris: 190,000 kroner
Spesifikasjoner: 6,10 m x 3,05 m x 1,22 m, ovalt basseng over bakken, laget av galvanisert stål og PVC-foring, inkludert filtreringssystem og stige.
Beskrivelse: Bestway Power Steel Oval Pool ligner på Bestway Power Steel Swimming Pool, men har en oval form som gir deg mer svømmeplass. Bassenget er enkelt å sette opp og vedlikeholde, og det leveres med alt nødvendig utstyr.

Intex Basseng med metallramme

Pris: 185,000 kroner
Spesifikasjoner: 5,49 m x 2,74 m x 1,22 m, overjordisk basseng, laget av galvanisert stål og PVC-foring, inkludert filtreringssystem og stige.
Beskrivelse: Intex Metal Frame Pool ligner på Intex Ultra Frame Swimming Pool, men er litt rimeligere. Bassenget er enkelt å sette opp og vedlikeholde, og det leveres med alt nødvendig utstyr.

Bestway Fast Set Basseng med stålramme

Pris: 180,000 kroner
Spesifikasjoner: 4,88 m x 2,44 m x 0,91 m, overjordisk basseng, laget av galvanisert stål og PVC-liner, inkludert filtreringssystem og stige.
Beskrivelse: Bestway Fast Set-bassenget med stålramme ligner på Bestway Fast Set-bassenget, men har en mer holdbar metallramme. Bassenget er raskt og enkelt å sette opp, og det er klart til bruk på få minutter.

ADVERTISEMENT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *